Over Ons

Naast toerisme zijn we ook erg begaan met de ontwikkeling van het dorp en de regio. In het verleden ondersteunde Endallah Cultural Tours verschillende lokale ontwikkelingsinitiatieven als de bouw van een middelbare en 2 kleuterscholen, het plaatsen van waterpompen, de renovatie van de lagere school, etc…

Read More

Al onze gidsen zijn geboren en getogen in Endallah of één van de omliggende dorpen en groeiden dus op in één van de wildste regio’s van het land. Ze kennen het noordelijke circuit op hun duim en maken dan ook gretig gebruik van hun contacten om van jouw reis iets speciaals te maken.

Read More

Al onze reizen zijn privé-reizen. Dit houdt in dat we enkel met jou en je zelf uitgekozen medereizigers op stap gaan. Er bevinden zich dus geen andere toeristen in de Landcruiser. Dat geeft je de gelegenheid om kleine programmawijzigingen door te voeren en zelf te bepalen waar en hoe lang je wil stoppen. Ben je de olifanten moe? Dan vertrekken we weer en gaan we op zoek naar iets anders!

Read More

Hoewel we ook traditionele safari’s organiseren en de bekendste parken in al onze rondritten vertegenwoordigd zijn, willen we jullie meer tonen dan enkel de parken. Daarom passeren al onze langere safari’s langs Endallah, een authentiek Tanzaniaans dorpje (de inwoners behoren tot de Iraqw-stam), omgeven door enkele van de mooiste wildparken van Afrika.

Read More

Ons standaard aanbod gaat uit van overnachtingen in kleine maar comfortabele lokale hotelletjes, in het familiehuis in Endallah, in missieposten met gastenkamers of in tentjes tijdens de safari. Maar voor wie liever wat luxueuzer reist, boeken we graag een lodge tegen meerkost.

Read More