Over Endallah

Wie niet te gek doet kan tijdig de batterijen van z'n fototoestel opladen en douchen, ondanks het feit dat zowel energie als water in Tanzania geen standaardvoorzieningen zijn. Met het thuisfront bellen is eveneens mogelijk en nog het best in de nationale parken!

Read More

De inwoners van Endallah zijn geen koppensnellende slangenbezweerders. Ze zijn integendeel een beetje puriteins op het vlak van kleding en zeden. Bezoekers wordt er met open armen ontvangen en met respect behandeld. Niettemin is het aangewezen om een aantal basisregels in gedachte te houden.

Read More

Ons huis is het grootste huis van het dorp en is al jaren een thuis voor gasten van binnen en buiten Tanzania. De infrastructuur zal ons geen sterren opleveren, de authenticiteit en de vriendelijkheid van je medebewoners wel.

Read More

Endallah telt om en bij de 4500 inwoners en strekt zich uit tussen Lake Manyara Nationaal Park in het Zuiden, Getamock en Endamarariek in Het Westen, Basodowish in het Noorden en Chemchem in het Oosten. Endallah ligt op pakweg 35 kilometer van de toegangspoort tot de Ngorongoro krater en op enkele uren rijden van Serengeti’s Naabi Hill Gate en het Natronmeer.

Read More

Endallah Cultural Tours werd opgericht door John Mahu en wordt gerund door zijn oudste dochter Happy. Ook de andere leden van de familie dragen wanneer ze thuis zijn hun steentje bij. Het grote huis telt doorgaans ook een aantal tijdelijke gasten: familieleden of vrienden die om welke reden ook een tijdje bij de familie Mahu komen wonen. Eén grote familie dus...

Read More