Maatwerk

Endallah Cultural Tours heeft een aantal vaste trajecten. Het gaat telkens over evenwichtige, logische trajecten die een aantal populaire plaatsen combineren met enkele dagen verblijf in Endallah. Hoe langer hoe meer boeken onze gasten echter reizen op maat. De vaste trajecten leveren in dat geval de inspiratie, maar hier en daar worden er – al dan niet – grondige aanpassingen aangebracht.

Aangezien al onze safari’s privésafari’s zijn, kunnen we een safari ontwerpen op jouw maat: meer of minder  parken, meer of minder stammen, één of meerder nachten in een exclusieve lodge of in een Datoga- of Masaihut, bezoekjes aan hospitalen of dispensaria, een bush dinner,… Je zegt het maar en wij organiseren het voor jou. Maar… geen jachtpartijen! We nemen je enkel mee als je plaatjes schiet en geen dieren.

Voor grote groepen of verenigingen ontwerpen we altijd een safari op maat. Doorgaans hebben ze andere noden en interesses dan kleine familiegroepjes. We proberen er steeds iets speciaals van te maken, afhankelijk van de interesses van de groep. We vinden altijd wel een manier om de dingen gedaan te krijgen. Endallah Cultural Tours organiseerde in het recente verleden al verschillende groepsreizen voor studenten, jeugdbeweging, vrijwilligersverenigingen, vogelspotters,…

Op maat betekent niet noodzakelijk duurder. Hoewel het ons wat meer tijd kost om de safari op maat te ontwerpen, hangt de kost enkel en alleen af van het programma. Aarzel dus niet om je suggestie door te geven. Wij leveren met plezier maatwerk af.