Kilimanjaro, Meru, Zanzibar, Mafia en Zuid-Tanzania

Deze activiteiten behoren niet tot ons standaard aanbod, maar we kunnen ze niettemin gemakkelijk voor jou organiseren. De beklimmingen besteden we zonder meerkost uit aan een gespecialiseerde operator. Een verblijf in Zanzibar of Mafia boeken we zelf. De safari's in Zuid-Tanzania doen we volledig in eigen beheer.

Mount Kilimanjaro en Meru beklimmingen: We werken hiervoor samen met een gespecialiseerde operator uit Arusha. We kunnen je alle bestaande routes (Marangu, Machame, Rongai, Mweka,...) aanbieden alsook gespecialiseerd materiaal. Stuur ons een e-mail om je offerte te bekomen en vermeld de gewenste route en het aantal deelnemers in je mail.

Zanzibar / Mafia: Hoewel we geen kortingen kunnen aanbieden op de binnenlandse vluchten naar Zanzibar hebben we wel contracten gesloten met verschillende hotels en lodges op het eiland. Stuur ons een e-mail om je offerte te bekomen en vermeld de het aantal deelnemers en het vooropgestelde budget in je mail. Zanzibar en Mafia hebben immers een gevarieerd aanbod aan logementen in alle prijscategorieën. Ook de transfers boeken we voor jou.

Zuidelijk Tanzania: Hoewel de zuidelijke parken veel minder bezoekers trekken dan de parken in het noordelijke circuit hebben ze heel watt e bieden. Het immense Selous Game Reserve en Ruaha National park kunnen met gemak wedijveren met het bested at het Noorden te bieden heeft. En ook het afgelegen en zelden bezochte Katavi Game reserve en Udzungwa Mountains zijn meer dan de moeite waard. Naast andere landschappen zie je er overigens ook een aantal diersoorten die je in het noorden niet of nauwelijks ziet. Eén van onze gidsen werkte jarenlang voor een safaribedrijf dat opereerde in het Zuiden. Hij neemt je graag mee naar zijn oude liefde. Stuur ons een e-mail om je offerte te bekomen en vermeld de het aantal deelnemers en het gewenste type van overnachting (lodge of tentje).

Binnenlandse vluchten bieden we in principe niet aan aangezien we er geen korting op kunnen geven en je ze vrij eenvoudig via internet of je reisagent kan boeken. Indien we ze toch moeten boeken, dan doen we dit via een lokale reisagent die zijn commissie doorrekent.